Ngasuh Ngaluwuh Musuh

nganon nu ka sarumahan
geusan surup kana tangtung
geusan Atra kana Rasa
Ebreh sapangeretan
Nusa Sa-Ma, Nusa Sa-Ha
Nu Sa Sa-Ma, Nusa Sa-Da
Ma Ha Ma Da

(anu mancen jeung nu dipancen)

2 Tanggapan to “Ngasuh Ngaluwuh Musuh”

  1. ngiring ngalangkung

  2. Smpr.Sun.
    dina mapag alam kiwari ku panganteurna papakem bihari. dihin pasti kersa hyang widi. Sunda pamuka lawang , geusan mawa ka bagjaan pikeun alam sa jagat . sab kiwari wanci nu pasti. Padjadjaran Ngadeg, jadi Nagara dina ragana manusa anu sa Jati. cag………rampes

    Ki Laras Maya saba alam dagatala.

    sanes ” Ngasuh ngaluwuh musuh, tapi “Ngasuh ngalawuh musuh.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: